Sommarsemester…


Nu är vi halvvägs in i sommaren och det har verkligen varit en varm sådan hittills. Vi har i vanlig ordning delat upp vår semester i två omgångar, med första semesterperioden direkt när barnen haft skolavslutning och andra delen med start i slutet av juli. 

Första delen av sommarsemestern började med att vi hyrt en stuga i Kvidinge, strax utanför Ängelholm. På det här stället fanns både jacuzzi, pool och AC… vilket var välbehövligt då det var en varm vecka med temperaturer runt 30 grader. Barnen spenderade större delen av dagarna i den svalkande poolen. Stugan låg väldigt lugnt och fint med en massa natur runt omkring, och vi kunde klappa hästarna i hagen på kvällarna. Vi gjorde en utflykt till Pannkaksladan för pannkaksbuffe och massa lek för barnen. Vi tog även en tur till Hembygdsgården i Ängelholm. En av dagarna fick vi även besök av våra vänner Thomas och Pernilla med deras barn. Det blev en fantastiskt start på den här sommaren. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter denna veckan var det dags att packa om för att åka vidare till Småland till Manuels familj. Det fina vädret höll i sig även denna veckan och som tur var har ju även barnens farmor och farfar en pool. På grund av värmen orkade vi inte hitta på alltför mycket, men vi njöt av att bara ta det lugnt. Men en sväng till minigolfbanan hann vi med åtminstone. Barnen har även funnit en grannkompis som är lika gammal som Meya, så dom lekte varje dag. Och så har de såklart hunnit leka med sina kusiner också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem var det dags att ännu en gång packa om väskorna för nu skulle Meya iväg på sin första kollovistelse. Höllviken i 10 dagar. Som hon pratat och längtat efter detta äventyr. Hon är så modig! Meya hade haft en riktigt rolig tid på kollo och har redan önskemål om att få åka tillbaka dit nästa år igen. När Meya var på kollo, så vandrade Manuel Jämtlandstriangeln tillsammans med en kompis. Jag jobbade och Leo var på fritids den här veckan. Vi hade ändå en mysig vecka tillsammans jag och Leo, med bl.a utflykt till Busfabriken och minigolf. 

(null)

(null)

Efter detta var det dags att gå tillbaka till jobbet igen. Men det är skönt att veta att semestern inte är över helt ännu! 


Mitt lilla liv / 17 Juli, 2021 - 12:36 / Leo
0 kommentarer