Leo 6 år...


Då har vår stora kille blivit 6 år gammal. Han har blivit ordentligt firad i vanlig ordning. Först blev det kompiskalas på Leos lekland. Det kostar ju en slant, men samtidigt var det så värt det att slippa allt stök det innebär med 10 små vildingar hemma i huset. Leo bestämde sig för undervattensrummet och var mycket nöjd och svettig efter allt bus på kalaset. 
 
Helgen därpå blev det släktkalas här hemma. Det är alltid så mysigt att samla den närmsta släkten och få träffas vid sådana här tillfällen. Även fast man själv såklart är lite uppe i varv med alla förberedelser mm. Men det är lätt värt det när man ser hur glada barnen är dessa dagar. Just nu är det bara Minecraft som gäller för Leo och därför blev det mestadels presenter med detta tema och såklart även en Minecraft tårta. 
 
Nu är det bara en termin kvar tills Leo ska börja förskoleklassen. Han har längtat länge och är så redo för lite större utmaningar. Han är en så klok kille. Leo har alltid varit intresserad av siffror, bokstäver, former och vill ta reda på diverse fakta om allt möjligt. Nyfiken, vetgirig och fantastiskt minne. Det finns inga gränser för vad den här gossen kan lyckas med i framtiden om han vill. Han är redan i full gång med att räkna ut mattetal och läser på egen hand. Dessutom riktigt flytande. Jag och Manuel blev grymt imponerade när han en dag visade att han faktiskt kunde sätta ihop alla de där bokstäverna till hela meningar. 
 
Det kommer definitivt bli kul för honom att börja skolan. Utmana sig själv. Lära känna lite nya kompisar. Sen hur han ska lyckas sitta still i bänken mer än 20 sekunder och kunna vara tyst i mer än 10 sekunder... det är en annan femma! 😂
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 


Mitt lilla liv / 10 Mars, 2020 - 22:57 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: