Sommarsemester del 1


Årets sommarsemester har blivit lite uppdelad för vår del. Två veckor i juni och två veckor i juli. Det innebär att vi nu har bockat av vår första del av semestern. De första två veckorna hade vi verkligen tur med strålande sommarväder varje dag. 
 
Manuel och Meya hade först en envis förkylning som gjorde att vi fick skjuta på vår tripp till Småland och göra om semesterplanerna lite. Eftersom corona fortfarande härjar behöver man vara försiktig om man har förkylningssymtom. Det innebar att vi i sista stund började semestern med att hyra en stuga i Örkelljunga de första dagarna. Det var faktiskt en stuga vi redan hyrt en gång tidigare på ett höstlov. Det är en väldigt mysig stuga som även har en pool på området. De sista dagarna flyttade även grannarna bredvid stugan in med barn i ungefär samma ålder som Meya och Leo, så dom hade väldigt roligt tillsammans. En av dagarna åkte vi till Kungsbacka Äventyrspark och körde sommarrodel. Barnen var helt lyriska och det blev en riktigt rolig utflykt. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
När vi kom hem blev det några dagar på hemmaplan då vi bland annat åkte ner till stranden. Midsommarafton firade vi ensamma i år. Vi åkte hem till min syster och badade i deras pool och sen hade vi grillkväll hemma på kvällen. Det blev en lugn och skön dag! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Sen var det äntligen dags att åka till Småland hem till Manuels familj där vi stannade en hel vecka. Det blev sol och bad i poolen varje dag, för det var verkligen varmt den här veckan.  Leo lyckades under dessa dagar finslipa på simtekniken och kunde för första gången simma utan armpuffar. Till sin stora lycka! Det blev såklart också mycket lek med kusinerna. Vi var även inne i Kalmar och åt på restaurang en kväll. 
 
Sen var det ju dags för Manuel att fylla 40 år vilket firades med att alla bröder och familjer kom över på kvällen. Vi hade beställt hem god smörgåstårta från Nabbens rökeri och en massa gott till dessert. Det blev en väldigt fin dag och Manuel kände sig nog riktigt firad efter denna dag med familjen och många fina presenter. 
 
Det här var vår första del av semestern iallafall. Nu väntar några veckors jobb och sen kommer sommarsemester del 2. 😊
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 


Mitt lilla liv / 01 Juli, 2020 - 20:09 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: