Julen...


December är nu över och vi har redan gått in i januari. December har varit en mysig månad även det här året, även fast det har varit på tok för mycket onyttigheter för min del. Att man aldrig lär sig! Å andra sidan går jag alltid in i januari med en en hög motivation att både äta nyttigt och träna ordentligt. Det blir verkligen en nystart för min del och det känns alltid lite kul och peppande. 

Till skillnad från förra året, så har det varit ovanligt lite sjukdomar den här månaden. Förra året var det mer eller mindre konstanta förkylningar och magsjukor. Men i år har vi faktiskt hållt oss väldigt friska. 

Julafton var vi hemma hos min syster Kajsa tillsammans med mina föräldrar, Manuels pappa, min bror och hans barn. Det blev en väldigt lugn och mysig julafton. Det är så skönt när barnen börjar bli lite större och det finns utrymme att koppla av även lite för egen del också. Barnen satt uppe till 23.00 och byggde med sina nya legon. 

Inför nyår åkte vi till Småland till Manuels föräldrar. Där stannade vi en hel vecka och firade nyårsafton tillsammans med alla Manuels bröder med familjer. Fullt ös med 7 små vilda barn i huset denna dagen. I övrigt hann vi med en massa lek med barnens kusiner, kvällsdopp i jacuzzin, långa promenader med Akira, bio och en tjejdag i Kalmar med Meya och hennes farmor. 

Igår rensade jag bort julen här hemma och imorgon är sista dagen på julledigheten. Som alltid känns det lite tungt att börja jobba igen efter en lång ledighet, samtidigt som det också är en viss tillfredställelse att komma igång med allt på nytt igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Mitt lilla liv / 05 Januari, 2020 - 21:00 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: