Dubai...


 
Nu är sportlovet slut och vi är hemma igen efter en ljuvlig vecka i Dubai. Min bror har nu bott i Dubai i 12 år och det här var tredje gången som vi åkte ner och hälsade på. Även den här gången reste vi tillsammans med mina föräldrar och det har varit väldigt mysigt! Känns såklart extra kul att barnen får en vecka med sin mormor och morfar också. 

Vädret har varit helt perfekt! Soligt varje dag och ca 28-30 grader. Vi har verkligen kunnat ladda upp med ny energi den här veckan. Precis innan vi åkte var det en riktig sjukstuga hemma hos oss med långdragen feber, så vi var väldigt lättade över att alla hann bli friska till den här veckan. 
 
Vi har badat i poolen varje dag (den viktigaste och bästa aktiviteten enligt barnen). Vi har varit på Dubai mall och besökt Dubai aquarium (här har vi varit förut men barnen var så små så de kommer ju inte riktigt ihåg). Sen har vi varit på utflykt och sett en fågelshow, besökt en väldigt vacker fjärilspark och varit ute på olika restauranger. 
 
En kväll fick jag och Manuel också lite barnpassning då vi åkte in till stan på tu man hand. Vi promenerade på stranden i solnedgången vid det kända hotellet Burj Al Arab. Sedan gick vi till en riktigt mysig restaurang som heter "Black tap burger" där vi drack drinkar, åt gott och mumsade en vansinnig milkshake till efterrätt. 
 
Det finns verkligen ingenting att klaga på över den här veckan och vi har njutit för fullt av varenda dag. Vi hade ju lätt kunnat stanna en vecka till, men nu är vi iallafall tillbaka i ett gråblaskigt Malmö igen. Längtar tills vi får se solen igen! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 


Mitt lilla liv / 29 Februari, 2020 - 17:26 / Leo
0 kommentarer