Höstlovsstuga...Förra året hyrde vi en stuga några dagar på höstlovet. Det var så mysigt att vi fick mersmak och bestämde oss för att komma iväg en sväng även i år. Den här gången hyrde vi en ny stuga som låg i Östra Sönnarslöv. Det var en väldigt mysig och fräsch stuga. Läget var helt perfekt då stugan låg lite på en höjd så att man hade en fin utsikt på framsidan över den skånska naturen och med en stor skog på baksidan. 

Varje dag blev det sovmorgon och gemensam frukost. (Just den gemensamma frukosten brukar Meya beskriva som det bästa på hela resan). Sen tog vi oss ut på en långpromenad hela familjen. Vi åkte till lite olika naturreservat i närheten. Vi hade tur med vädret dessa dagar och kunde vara ute och njuta av den fina hösten. 
 
Väl hemma i stugan tände vi igång en brasa, plockade fram spel och pysselsaker, fikade, låg och läste bok i sängen... ja, bara myste och tog det lugnt. Ett helt perfekt höstlov, enligt mig! Det råder ingen tvivel om att detta är något hela familjen kommer vilja fortsätta göra på höstloven framöver. Det är så himla skönt att bara komma hemifrån ett tag, koppla av och glömma vardagskaoset som så ofta råder där hemma. (Vi får se vad Meya och Leo säger om detta när de blir tonåringar dock!) 😉

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Mitt lilla liv / 23 November, 2019 - 10:39 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: