8 år...


Som ni märker är det inte särskilt täta uppdateringar här på bloggen nu. Men jag försöker att skriva ett litet inlägg när det är något särskilt som har hänt. Jag kikade precis in på bloggen och insåg att det är ju en ganska stor grej som jag missat att skriva om. 

Min älskade Meya har ju fyllt 8 år i början av oktober! 

Men bara för att tiden inte räckt till för att skriva om det, så innebär det ju såklart inte att hon inte blivit ordentligt firad i vanlig ordning. Meya har firats med både ett släktkalas och ett kompiskalas. Eftersom Meya envisas med att bjuda alla tjejerna i klassen, så fick kalaset i år vara på Leos Lekland. Av den enkla anledningen att varken jag eller Manuel är särskilt pigga på att underhålla 13 vilda tjejer i vårt lilla hus. 😂

Vår kloka, roliga, omtänksamma lilla tjej! Meya går nu i klass 2 och det märks hur mycket hon lär sig och utvecklas hela tiden. Hon trivs i skolan och med sin lärare och klasskompisar. Bäst trivs hon dock när hon får göra något kreativt. Meya är verkligen en liten konstnär och är fast besluten att det är just det hon vill jobba med. Det har hon sagt i flera år redan. Hon har ett fantastisk öga för detaljer. Det ska bli kul att följa hennes utveckling och se vart hennes intressen kommer ta henne i framtiden. Även om Meya ibland kan vara lite blyg ibland, särskilt i nya miljöer med nya människor, så ska man inte bli lurad. För det här är en riktig liten teaterapa! Jag kan inte låta bli att känna igen mig själv i henne ibland. Och när hon är sådär knasig är det svårt att låta bli att skratta åt henne. 
Rättvisa. Allt måste vara rättvist för Meya, i alla situationer. Både när det gäller mellan henne och Leo. Men även i förhållande till mig och Manuel. Om Manuel får en kram, ska jag ha en kram. Om jag får smaka två godisbitar, ska Manuel ha två godisbitar. Om vi spelar ett spel är hon nogrann med att heja exakt lika mycket på oss båda, så att ingen känner sig utanför. Hon är väldigt omtänksam och uppmärksam och har stor empati för människor runt omkring sig. Det är många fina egenskaper den här lilla tjejen har och jag älskar henne innerligt av hela mitt hjärta! 

Grattis på födelsedagen! ❤️

(null)

(null)

(null)Mitt lilla liv / 19 November, 2019 - 22:53 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: