5 år gammal...


Då kom den stora dagen för vårt lilla hjärta. 5 år gammal. Som han har pratat om denna dag och längtat. Leo känner sig verkligen hur stor som helst nu, och det kan man ju förstå! ;)
 
Jag kan inte låta bli att bli lite sentimental vid barnens födelsedagar. Att se deras lycka gnistra i ögonen över denna dagen. Så som jag minns att man själv kände. Att prata om kalasen. Presenterna. Bjuda in gäster. Att bli 1 år äldre. Dom växer så fort och jag försöker verkligen påminna mig själv att njuta av att ha mina små barn omkring mig. Även om det är intensivt och man blir trött emellanåt, så är dom helt ljuvliga!
 
Lyfter upp min lilla gosse i famnen och ger honom en lång kram. Får en lika lång kram tillbaka. Han väger nästan ingenting. Snufsar honom i nacken och njuter av att få vara mamma till just dom här två barnen. Så kloka, omtänksamma, roliga och fulla av energi.
 
Första helgen blev det släktkalas här hemma och helgen därpå väntade kompiskalaset. Fullt ös, men väldigt glada och lyckliga barn! Nu är han iallafall ordentligt firad, den här stora 5 åringen! :)
 
 
 
 
 
Pirattårta på släktkalaset...
 
... och en spidermantårta på kompiskalaset!
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 11 Mars, 2019 - 21:00 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: