Dubai...


Nu har vi kommit hem igen efter en härlig semestervecka i Dubai. Det var två år sedan vi hälsade på hos min bror i Dubai och nu var det alltså dags igen. Även denna gången reste vi tillsammans med mina föräldrar vilket var väldigt mysigt. Det är så underbart att kunna byta -4 grader till +30 grader när det är som tråkigast väder här hemma i Sverige. Då njuter man verkligen extra mycket av sol och värme.
 
Vi har badat i poolen varje dag och gjort flera små utflykter den här veckan. Vi har bland annat åkt in till Dubai mall där vi stod länge med barnen och studerade ett av världens största aquarium med bland annat hajar och rockor. Vi tittade också på Burj Khalifa, fontänspelet och det stora dinosaurieskelettet. Sedan åt vi lunch på Fridays, fikade på The Cheesecake Factory och avslutade med att handla godis i en vansinnigt stor godisaffär (till barnens stora glädje). Vi har också varit på Legoland och besökt en stor dinusauriepark som heter Garden glow.
 
Under den här veckan fyllde jag även 35 år. Detta firade vi först med att jag och Manuel hade bokat övernattning på ett hotell en natt. Sedan var vi ute med familjen och åt en fantastisk god buffé på ett femstjärnigt hotell.
 
Tyvärr så har barnen varit lite sjuka i veckan med feber i flera dagar. Men dom var tappra och kämpade på så gott dom orkade ändå. Vi tog det såklart lite lugnare än planerat dessa dagar, men hann ändå med det mesta som vi hade tänkt oss.
 
Nu är vi alltså hemma igen och det dags att sätta sig in i skolarbetet som jag har missat den här veckan. Men jag längtar redan till nästa gång vi kan åka tillbaka till Dubai igen.    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 26 Februari, 2018 - 18:29 / Mitt lilla liv
0 kommentarer