Min födelsedagspresent...


Det är inte bara lilleman som har fyllt år nyligen. Jag fyllde 34 år en dryg vecka innan Leo och i helgen har jag fått min födelsedagspresent av mannen. Jag önskade mig en övernattning på sköna Mossbylund och det var som väntat helt ljuvligt.
 
Vi kom dit mitt på dan och började med en god lunch och dessert i caféet. Sedan checkade vi in på rummet och gick ner till spa-avledningen med jacuzzi, inomhuspool, bastu och relaxavledningen. Så himla skönt! På kvällen åt vi tre rätters middag och drack gott dessertvin. Dagen därpå började vi med en god hotellfrukost när vi vaknat. Efter frukosten passade vi på att bubbla lite i jacuzzin en timme innan det var dags att checka ut från vårt rum. Sedan tog vi en två timmars promenad längs med stranden. Våren kommer verkligen smygandes nu och det är så skönt att kunna vara ute och få frisk luft utan att behöva frysa fingrarna av sig. 
 
Det har varit ett väldigt avkopplande och mysigt dygn och helt klart den bästa födelsedagspresent! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 13 Mars, 2017 - 20:55 / Kärleken
0 kommentarer

Leo 3 år...


Nu har min lilla älskling fyllt 3 år. Hela familjen var inne hos honom på morgonen såklart, sjöng och delade ut paket. Sedan blev han ordentligt firad på förskolan. Efter middagen blev det en liten minitårta dagen till ära.
 
Idag har vi haft släktkalas för Leo och firat honom ordentligt. Det här är första året som han liksom förstår vad det handlar om och han har verkligen längtat och pratat mycket om sitt kalas.
 
Det är mycket som händer nu. Han pratar för fullt och är verkligen duktig på allt som har med siffror, former och färger att göra. Dessutom älskar han att prata engelska och jag är riktigt imponerad över hur många ord han kan på engelska redan. För någon månad sedan slutade han att sova middag på dagen. Ikväll blir första kvällen utan nappen (napparna packade vi ner i en liten låda idag som sedan skulle skickas till tomten). Nästa projekt blir att träna bort den där blöjan. Ett steg i taget...
 
Grattis på födelsedagen mitt lilla hjärta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 05 Mars, 2017 - 19:24 / Leo
0 kommentarer