December...


Så var den här... magiska december. Många pratar om stress i december, men jag känner inte alls så. Jag känner att man gör precis vad man själv vill och orkar och det behöver inte bli mer fullspäckat än andra månader. December har varit en lugn och fin tid för oss hittills.
 
Vi har julpyntat och satt upp granen, bakat pepparkakor och dekorerat pepparkakshuset. Julklapparna blev inte så många i år och det mesta har inhandlats på nätet. Vi har druckit glögg, lyssnat på julmusik och värmt oss framför brasan. Mer än så behövs inte och det har varit väldigt mysigt.
 
Igår föll den första snön. Och även fast den förmodligen kommer smälta bort lika fort som den kom, så är barnen så glada över detta. "Nu är det jul på riktigt!" ropade Meya förtjust när hon tittade ut genom fönstret.
 
Det har varit lite sjukstuga här hemma på sistone. Jag och Manuel har haft envisa förkylningar den senaste tiden och barnen åkte på feber och var hemma från förskolan/skolan nästa en hel vecka. Men nu är det äntligen bättre och jag håller tummarna för att det här innebär att vi alla kommer få vara friska över jul och nyår åtminstone. I år ska vi dessutom fira julafton hemma hos oss vilket är första gången, så det känns lite extra speciellt. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 12 December, 2017 - 14:48 / Mitt lilla liv
0 kommentarer