Vinter i november...


Lyckan när Meya vaknade igår, tittade ut genom fönstret och såg att det var snö ute. "Åhhh....idag är det min favoritdag! Jag ääälskar snö!" Själv går man och muttrar lite över att blask och kyla kom så tidigt i år, men visst minns man den där magiska känslan när man var liten och den första snön kom. 
 
Men jag myser en hel del också när jag tänker efter. Fast mest om jag får lov att vara inomhus. Vintern är extra mysig när jag kan vara inne och tända massa ljus, njuta av den varma brasan, gå omkring i mina mjuka tofflor och dricka en massa te. Det där med att vara ute och frysa är inte riktigt min grej.
Som tur är har jag möjlighet att vara hemma en hel del nu, då vi har ganska mycket självstudier den här terminen. Den första juridiktentan blev jag godkänd på och om tre veckor är det dags för nästa juridiktenta (som tydligen ska vara både större och svårare än den förra). Så jag måste försöka plugga ordentligt, för man vill helst inte ha en tråkig hemtenta hängandes över sig under julen.
 
Det känns helt galet att det är första advent om bara två veckor och redan dags att börja plocka fram julsakerna. Tiden går så vansinnigt fort! Men ingen blir lyckligare än barnen när det är dags att plocka fram alla små tomtar och börja med julpynt. Eller att börja fundera på önskelistor för den delen. ;)
 
 
 
 
Efter en kall vinterpromenad måste man värma sig framför brasan...
 
 
Jag har förresten gått och skaffat mig glasögon på sistone :)
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 10 November, 2016 - 15:11 / Akira
0 kommentarer