Mallorca...


Den här veckan har vi spenderat på Alcudia, Mallorca. Manuels styvpappa fyllde 50 i år och bjöd då med Manuel och alla bröderna med familjer på den här resan. Hotellet ligger nästan precis vid stranden. Hur skönt som helst! Detta är barnens första chartersemester och första gången som jag och Manuel bor på ett all inclusive hotell. Vädret har varit perfekt hela veckan, varmt och soligt (till skillnad från hur vädret har varit där hemma har jag förstått).
 
Vi har inte haft några direkt ambitiösa planer under den tiden vi varit här, utan dagarna har som väntat bestått av att sola och bada och äta gott. Vi gjorde dock en dagsutflykt till "old town" som bestod av gamla mysiga små gator och kvarter.
 
Det har varit roligt för både oss och barnen att få resa tillsammans med släkten och barnen har haft någon att leka med hela tiden. Utomlandssemester blir såklart annorlunda när man reser med småttingar och det blir inte riktigt samma avkoppling som man var van vid innan vi fick barn. Men det blir annorlunda när de blivit lite större. Vi är inte heller helt vana vid all inclusive och hade vi bokat resan själva hade vi nog inte valt det. Det är såklart väldigt smidigt när man har små barn och maten har varit väldigt god, men det är ju inte direkt en avkopplande middagsmiljö. ;)
 
Men det här har iallafall varit en väldigt härlig semester och så himla skönt att få njuta av riktig sommarvärme. :)
 
 
 
På väg ner till stranden.
 
 
 
 
 
Farmor och farfar med alla barnbarnen.
 
 
Hela gänget samlat till middagen.
 
Manuel fyller 36 år på midsommarafton.
 
Old town.
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 26 Juni, 2016 - 16:32 / Mitt lilla liv
3 kommentarer

Första året avslutat...


Igår var det sista dagen på den här terminen och jag har nu avklarat 1 års studier på socionomprogrammet. Nu är det "bara" 2 1/2 år kvar. ;) Med andra ord så är det ganska lång tid kvar, men tiden går betydligt snabbare än vad jag trodde att den skulle göra. Dessutom så trivs jag så himla bra med min utbildning och mina klasskompisar att jag känner ingen stress alls över att jag måste bli klar så fort som möjligt. Jag njuter faktiskt av livet som student. Precis som det ska kännas tänker jag!
 
Igår fick vi barnpassning av min mamma så att jag och Manuel kunde gå ut och fira min terminsavslutning med lite middag. Vi avnjöt en massa goda tapas på restaurangen Plockepinn inne i stan och hade en riktigt mysig kväll tillsammans.
 
Nu väntar en veckas ledighet för min del och sen börjar min första arbetsvecka på mitt gamla jobb. Följt av en massa härliga planer den här sommaren. Livet känns ganska härligt just nu. :)
 
 
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 04 Juni, 2016 - 21:07 / Kärleken
0 kommentarer