Första terminen avklarad...


Igår fick vi provresultaten på den hemtenta som vi hade under julen och till min stora glädje och lättnad så blev jag godkänd. Det innebär att första terminen på min socionomutbildning nu är helt godkänd och färdig! :)
 
(Det kändes lite extra skönt också eftersom vi åker till Dubai om ett par veckor och då vill jag inte ha det där hängande över mig.)
 
När jag började den här utbildningen så kändes det som att 3 1/2 år var en hel evighet. Men nu när jag märker hur fort den här första terminen har gått så inser jag att den här utbildnigen kommer gå av bara farten. Jag ser fram emot dom 3 åren som är kvar på utbildningen och jag ser även fram emot att börja jobba efter avslutade studier. Och det är väl precis så det ska kännas.
 
Jag är otroligt nöjd med mitt val av utbildning. Det känns helt rätt och det är en oerhört skön känsla. Kurserna är väldigt intressanta och jag har lärt mig en hel del under den här terminen. Jag ser också fram emot att få göra min praktik under termin 4 då man får en chans att prova på lite mer av vad arbetslivet sedan har att erbjuda.
 
Nya tag och nya utmaningar med termin 2 nu! :)
 
 
 


Mitt lilla liv / 09 Februari, 2016 - 11:02 / Mitt lilla liv

Postat av: Emmy

Åh vad kul Grattis :) du kommer blir en galet bra chef :) vad hade du tänkt inrikta dig på efter studierna? :)

Svar: Haha, det var ingen dålig komplimang! 😊 Men chef vet jag inte riktigt om jag siktar på faktiskt. Som det känns nu skulle jag gärna jobba som kurator på något sätt. Att jobba med antimobbing frågor på skolor hade känts väldigt givande. Vi får se, det är ju trots allt 3 år kvar! 😅
Linda...

2016-02-11 @ 15:12:07
URL: http://emzanm.blogg.se
Postat av: Emmy

Åh vad kul Grattis :) du kommer blir en galet bra chef :) vad hade du tänkt inrikta dig på efter studierna? :)

2016-02-11 @ 15:12:08
URL: http://emzanm.blogg.se
Postat av: Emmy

Trodde bara man kunde blir typ enhetschef om man läste socionom så där lärde jag mig ngt :) kurator låter kul, mobbningfrågor behövs alltid jobbas med :) 3 år går fort :)

2016-02-11 @ 21:21:15
URL: http://emzanm.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: