Vår och natur...


Nu är våren äntligen här. Det är så ljuvligt att känna hur solstrålarna värmer när man är ute efter en lång och grå vinter. Att få rota fram sina vårjackor och vårskor. Att kunna cykla till stan utan att behöva ha vantar på sig. Blommor och knoppar som dyker upp överallt. Framför allt njuter jag av att dagarna är ljusare längre. Det ger så mycket energi att det är ljust ute på kvällarna nu.
 
Med ljusare och varmare dagar blir det också fler tillfällen för oss att komma ut ännu mer. Vi njuter verkligen av att komma ut i naturen och det har redan blivit en del utflykter på sistone. Springa runt i skogen och obligatorisk korvgrillning och fika med barnen. Så himla mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra helgen hade vi lite barnpasning då Meya och Leo fick sova över hos mormor och morfar. Jag och Manuel hade planerat en dag med vandring på Skåneleden. Vi gick 1,5 mil och det var helt otroligt vacker natur. Vi hade sådan tur med vädret också med sol och 12 grader ute. Helt perfekt! Vi var lite trötta i benen när vi var framme, men samtidigt fyllda med energi efter en riktigt fin dag. Fler vandringspromenader är redan inplanerade. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 11 April, 2016 - 19:23 / Mitt lilla liv
0 kommentarer