Islandshästridning...


Idag har jag, alla systrarna och min systerdotter haft en mysig dag på hästryggen ute på Valleröd. Att rida islandshäst har vi försökt hålla som en årlig tradition. Men det var faktiskt några år sedan vi kom iväg nu, så det var verkligen hög tid. Det är så sällan vi träffas allihopa, så det här är ett perfekt sätt för oss att ses och göra nåt kul tillsammans. 
 
Jag är definitivt den med minst ridvana av oss, men för varje gång vi rider känner jag mig lite tryggare. Det är verkligen med skräckblandad förtjusning när vi beger oss iväg. Men att sitta på en hästrygg är en så otroligt häftig känsla!
 
Tölten gick sådär till en början och jag skumpade så jag höll på att trilla av och kunde inte låta bli att skratta åt mig själv. Första galoppen var också lite skakig och jag klamrade mig fast allt jag kunde. Men efter ett tag började jag få in tekniken och sen gick både tölten och galoppen bra.
 
Vi hade tur med vädret idag, då det var lagom svalt i luften och solen sken på oss. En perfekt höstdag. Miljöerna var riktigt mysiga med öppna fält och åkrar, skogsområden, fårhagar och vattendrag. 
 
Det blev en riktigt härlig dag tillsammans med gänget! :)
 
 

Selfie med min snälla lilla häst! ;)


Mitt lilla liv / 19 September, 2015 - 18:23 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: