Den här helgen...


Det har varit en fullspäckad helg. Men det har varit många trevligheter och då gör det inte så mycket att schemat är fullproppat. 
 
Då min morfar är på besök från Stockholm så bjöd vi in honom och mina föräldrar på middag i fredags. Det var ett tag sedan vi sågs, så det gäller att passa på när han väl tar sig ner till Malmö. 
 
I lördags började jag och Meya dagen med att åka ner till Kummingården för en mysig skogsridning. Meya skulle självklart rida samma häst som förra gången. Saga är en favorit och det är inte så konstigt med tanke på hur lugn och snäll den lilla hästen är. 
 
När jag kom hem tog jag mig ut på en timmes powerwalk på Bulltofta med Akira. Alltid skönt!
 
Framåt eftermiddagen var det dags att göra hela familjen redo för kalas, då lilla kusinen Elly fyllde 4 år. Som i princip varenda småtjej just nu är det ju bara Frost som gäller. Vilket syntes på klädval, dukning och alla presenter. Inte minst på den våningstårta som jag bakat åt födelsedagsbarnet. (Ni kan ju gissa vad Meya vill ha för typ av tårta till sitt kalas om några veckor.)
 
Söndag vaknade jag upp till gråa moln och regn. Lagom peppande när man vet att man ska stå utomhus och hålla hundkurs i 3 timmar. Stod länge i fönstret och funderade på om jag skulle behöva ställa in dagens kurstillfälle. Men jag är glad att jag inte gjorde det, för när jag väl kom fram hade det som tur var slutat regna. 
 
Ikväll ska jag bara bädda ner mig i soffan och kolla några avsnitt av Game of Thrones. Och imorgon är det dags att öppna böckerna och börja plugga igen. 
 
 
 
 
Meya och Saga.
 
Födelsedagstjejen med sin Frosttårta.
Mitt lilla liv / 13 September, 2015 - 20:43 / Meya

Postat av: Anonym

Kan man beställa en så. Tårta till 30:e augusti 2016? Det skall dock vara en etta efter fyran då😎

Svar: Hehe, jag har inte riktigt planerat vad jag kommer göra augusti 2016, så det är lite svårt att svara på nu. 😉
Linda...

2015-09-16 @ 14:05:16Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: