3 veckor in...


Nu är jag 3 veckor in i mina studier på Malmö högskola. Känns lite löjligt när man tänker på hur lång tid det är kvar på hela utbildningen.
 
Det som känns skönt iallafall är att jag inte känner mig fullt lika förvirrad längre. Jag börjar så smått få ordning på vad som händer vecka för vecka och börjar få grepp om hur mycket jag behöver plugga för att hinna med. Eller ja, det får vi se förresten om 3 veckor när vi ska ha vår första tenta. Är redan nervös inför det. Det hade varit en ganska hård smäll för självförtroendet om man börjat första terminen med att kugga sin första tenta. Men det ska jag försöka att inte tänka på alltför mycket nu.
 
Det är rätt mycket tid avsatt för att kunna plugga hemma och det är skönt. Även fast det inte alltid är helt lätt att få sitta ifred när man är på hemmaplan och barnen springer omkring för fullt. Jag får ta det som det är den här terminen. Från och med nästa termin kommer båda barnen vara på förskolan på dagarna och då blir det ännu lättare med lite studiero här hemma.
 
 
Våra föreläsningar och seminarier har vi i nybyggda och
fräscha lokaler på Niagara och Orkanen.
 
Mitt lilla liv / 17 September, 2015 - 12:45 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: