Upprop...


Idag började mina studier på Malmö högskola. Jag var löjligt nervös när jag var på väg dit och det var smockat med folk när jag väl kom fram. 

Först började vi med en introduktion där vi fick information från olika avdelningar på Malmö högskola som alla hälsade oss varmt välkomna. Många olika delar att hålla reda på. Sen bytte vi lokal och det var dags för upprop. Det tog sin lilla stund då vi är mer än 100 elever i klassen. 

Sen fick vi träffa alla våra lärare som vi kommer att ha den första terminen. Ännu mer information kring upplägget på utbildningen, vad vi kommer vara med om och vad vi behöver tänka på. 

När jag kom hem snurrade huvudet på högvarv. Dels av alla nya intryck och dels av en sprängande huvudvärk då jag varit så spänd att jag glömt dricka något på nästan hela dan. 

Allt känns lite överväldigande just nu, men så är det nog för alla efter första dan. Det kommer säkert kännas bättre om en vecka när allt hunnit landa lite mer. Mitt lilla liv / 31 Augusti, 2015 - 20:09 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: