Ny bil...


Vår gamla Bettan har hängt med ett tag och hade 11 år på nacken. Det är inget fel med att vara 11 år gammal, men vår stackars bil mådde inte så bra längre. Hela tiden var det nya saker som gick sönder och varje gång vi lämnade in henne (ja, det var en hon) på verkstan, så hittade man nya saker som gått sönder och kostade oss väldigt mycket pengar.
 
Det var faktiskt tillslut så att vi kände att vi inte hade råd att ha kvar den här bilen. Jag har alltid varit motståndare till att köpa en helt ny bil. Just för att värdet sjunker så snabbt osv. Men efter att ha kollat runt och jämfört en massor, så hittade vi en väldigt bra deal på en bil som passade både vår familj och plånboken.
 
Så för några dagar sedan hämtade vi hem nya Bettan (Peugot 308 kombi) och det känns hur lyxigt som helst med en ny och fräsch bil. Det är väldigt skönt att kunna sätta sig i bilen utan att behöva oroa sig över att nåt ska braka samman. Och dessutom en trygghet att veta att det inte kommer några större oväntade kostnader med bilen under dom åren som jag ska plugga.
 
Manuel har drömt mardrömmar om hur jag råkar repa bilen ute i trafiken och varje gång jag ska köra iväg står han i fönstret och tittar oroat efter mig. Eller tittar oroat efter bilen alltså! Det kommer nog lugna ner sig om några veckor. Men han kommer förmodligen få gå i terapi den dagen vi hittar första repan på bilen. ;)
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 27 Augusti, 2015 - 11:32 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: