Jag och Akira...


Just nu är det ganska lugnt där hemma. Bara en liten pinscher som ligger i soffan och väntar på att jag ska komma hem. Igår åkte nämligen Manuel och barnen upp till Småland. Vi har köpt en ny bil som vi ska hämta hem därifrån och då passade dom på att stanna några extra dagar för att träffa släkten lite. Manuel är ju ändå pappaledig, så kul för dom att komma hemifrån lite såklart.
 
Ärligt talat så är det inte helt fel att komma hem efter jobbet till ett hus och mötas av tystnad och ett lugn. Inte för att jag hade velat mötas av den tystnaden varje dag, men ett par dagar är aldrig fel i alla fall.
 
Men bara för att barnen inte är hemma, så innebär det inte att jag inte har en massa att göra ändå. Varje morgon måste börja med en minst en timmes långpromenad och direkt när jag kommer hem är det såklart dags för en ny promenad med min håriga dotter.
 
Imorse slog jag på stort och bestämde mig för att springa milen för första gången. Jag springer ca 2 pass i veckan, men brukar hålla mig runt 5 km och försöker istället springa så snabbt som möjligt. Men nu kände jag att det var dags att utmana mig själv lite mer. Mitt mål var att springa milen under en timme och det lyckades jag med. Det var sjukt jobbigt, men kändes som en väldigt bra start på dagen!
 
För Akira var dagens löparpass ingen match då hon springer milen ett par gånger i veckan. En riktig pantertant! Men för egen del ser jag fram emot lite träningsvärk i benen imorgon!  ;)
 
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 20 Augusti, 2015 - 13:17 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: