Trött trött trött...


Jag har varit så vansinnigt trött de senaste veckorna. Sådär så att jag känner mig helt slut i kroppen och så fort barnen somnat börjar det svida i ögonen. Det är inte många kvällar som jag inte har somnat i soffan efter någon timme.
 
På dagarna har jag långa listor på vad jag skulle behöva och vilja göra, men ofta händer det inget alls. Jag orkar bara inte. Att ta tag i något, vad som helst, känns som en enorm bedrift. Det tar emot i hela kroppen helt enkelt.
 
Den här tröttheten beror väl på flera olika saker tänker jag. Vi har haft ganska mycket inplanerat på sistone och även en hel del planerat framåt. Även fast det mesta är trevliga saker, så är det ändå så att vi hela tiden har en massa saker inplanerat. Sen har jag haft mina hundkurser under slutat av augusti/hela september. På söndag är det sista kurstillfället (om vädret tillåter det). Även fast jag bara har kurser en gång i veckan, så är det ändå något som upptar mina tankar ofta. Jag vill hela tiden prestera på topp och har väldigt höga krav på mig själv vad gäller mina hundkurser. Det börjar bli mörkare och kallare ute nu, vilket säkert också kan påverka tröttheten.
 
Sist med definitivt inte minst... får jag ibland påminna mig själv om att jag faktiskt är småbarnsmamma. Det kanske inte är så konstigt att man är trött. Det är intensiva dagar och mycket som ska planeras. Barn som ska underhållas. Akira som ska komma ut på promenader. Meya som ska lämnas/hämtas på förskolan. Leo som vill äta 05 på morgonen. Utöver barnen har man ju fortfarande allt det andra som också måste göras. Hus som ska städas. Mat som ska lagas. Tvätt som ska tvättas.
 
Jag förstår att det inte på något sätt är unikt. Det är bara att ibland tror jag att jag är odödlig. Men de senaste veckorna har jag varit tvungen att erkänna för mig själv att jag är inte mer än människa. Och som människa är man trött och energilös emellanåt. Det är helt ok. Och det kommer säkert kännas bättre snart.
 
 
 


 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 24 September, 2014 - 23:06 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: