Bakstuga...


Under en ganska lång period var jag helt insnöad på allt som hade med cupcakes och tårtor att göra. Jag hade ständigt nya projekt på gång och varenda tillfälle som dök upp ville jag passa på att bjuda på fina cupcakes. Jag tyckte att det var så fantastiskt roligt!
 
Men under nästan hela sommaren så tappade jag inspirationen helt och hållet. Vilket faktiskt kändes riktigt tråkigt. Jag bakade väldigt sällan och när jag väl gjorde det så blev det andra bakverk, som pajer, macarons, mjuka bullar, pavlova mm.
 
Men nu känner jag hur baklusten börjar komma tillbaka. Det kanske är hösten som lockar mig till att sätta igång med min lilla bakstuga igen. Jag känner hur det kliar i fingrarna. Hur jag vill sätta mig ner med alla mina små verktyg och modellera blommor och figurer igen. Det är något som jag trots allt tycker är väldigt roligt och kreativt. Vill också utmana mig själv med att bli bättre på att göra vackra tårtor. Inte bara "vanliga" tårtor täckta med sockerpasta, utan jag vill träna på att göra olika sorters tårtor där man använder sig av olika tekniker. Jag har ju fortfarande så otroligt mycket mer att lära mig.
 
Det här är iallafall något som jag ser fram emot att pyssla med mer under hösten!
 
 
En del av sommarens bakverk!
Recept och fler bilder finns på Cupcakedream.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 14 September, 2014 - 19:14 / Bakverk
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: