Om man kunde...


Av naturliga skäl kan jag inte låta bli att surfa runt efter lite olika solresor nu. Bläddrar igenom mysiga små byar och fina hotell och drömmer mig bort. En sista minuten resa till värmen hade varit underbart just nu! Om man bara kunde...
 
Skulle inte ha något emot att åka till Grekland. Testa en ny ö. Hade velat åka till Santorini som ska vara väldigt vackert.
 
Vi har alltid haft sådan tur när vi varit i Grekland och hamnat i väldigt mysiga små byar. Långt från alla turistspränga storstäder. Och vädret har alltid bjudit på strålande solsken. God mat och trevliga människor! Ja, ännu så länge har vi aldrig blivit besvikna.
 
Det är klart att det skulle bli lite bökigare att resa just nu när Meya är så liten, men vi hade såklart klarat av det. I sanningens namn har ju Meya faktiskt redan varit i Grekland en gång. Förra sommaren när vi var på Skiathos låg hon ju där i magen och väntade. 5 månader gammal! ;)
 
Meya är på stranden för första gången...
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 18 Juli, 2012 - 17:44 / Resor

Postat av: sophie

Santorini är jätte fint, men väldigt turistigt. (Iaf i den byn vi bodde, Kamari). Kom därifrån natten till måndag.

Svar: Ja, det kan jag i och för sig tänka mig eftersom det är en väldigt omtalad ö. Men kul att höra att det var fint! Vill också åka dit! :)
Linda...

2012-07-31 @ 22:06:55
URL: http://www.sophieannamaria.wordpress.com
Postat av: sophie

Jo, det är det verkligen. Skulle dessutom vilja tillägga att jag anser inte att denna ö är en barnvänlig till de barn som inte ännu kan simma. Det räckte med att man gick ungefär 2-3 steg ut i havet så hade man vatten till bröstet (jag är 1.72m). Stranden består dessutom av massor av stora och små stenar och inte alls sandstrand.

Svar: Ja, det kan jag i och för sig tänka mig. Har hört om dom steniga stränderna. I värsta fall får man väl plaska i barnpoolen! ;)
Linda...

2012-08-01 @ 13:44:17
URL: http://www.sophieannamaria.wordpress.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: