Vigselringen...


Ett par månader innan förlossningen var jag tvungen att ta av mig min förlovning- och vigselring. Jag hade helt enkelt alldeles för svullna fingrar. Ringarna har sedan legat i samma lilla röda ask som Manuel hade när han friade till mig. Sen har dom legat där och väntat på mig.

Idag provade jag ringarna för första gången... och dom passade perfekt! Neeeej...dom passade inte perfekt! Dom satt så hårt att jag knappt fick av dom igen! Hahah, fick stå på toaletten och tvåla in fingret så att jag tillslut fick av dom. Puh! Det är uppenbarligen alldeles för tidigt för att försöka använda dom ringarna på ett tag.

Det kändes lite snopet faktiskt för jag har saknat mina ringar. Det känns hela tiden som att man har glömt något. Varje gång jag öppnar den lilla asken tänker jag på förlovningen och på bröllopet. En massa fina minnen och jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det.

Nåja, det är ju bara 3 veckor efter förlossningen. Eller snart 4 veckor om vi ska vara helt ärliga. Ringarna får helt enkelt ligga kvar i den lilla asken ett tag till. Nu har jag ytterligare något att jobba för! ;)Mitt lilla liv / 01 November, 2011 - 11:08 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: