Tusen & 2...


Den här helgen har vi som sagt besök av Manuels familj från Småland. Så idag har vi traskat omkring på stan. En del shopping blev det. Fast för min del blev det endast fönstershopping.

När vi satt och fikade på gågatan kom det fram en jättegullig tjej som presenterade sig och ville berätta att hon läser min blogg. Så roligt! Jag vet ju att jag har ett gäng läsare som successivt ökar hela tiden, men mina läsare brukar inte lämna så många kommentarer på min blogg. Man är ju såklart nyfiken på vilka som läser ens blogg, så därför känns det väldigt kul att få lite feedback ibland. :)

Efter en dag på stan spenderades kvällen på Manuels favorit restaurang Tusen & 2. En hamburgerrestaurang på Bergsgatan. Det blev Meyas första restaurangbesök och jag var lite nervös för hur det skulle gå. Jag vet själv hur störigt det kan vara med skrikande barn på restauranger. Men Meya sov så fint hela tiden, så vi störde inte en enda gäst!

Som alltid hamnar man nästan i matkoma efter ett besök på den här restaurangen, så resten av kvällen fick spenderas i soffan på hemmaplan. ;)Mitt lilla liv / 26 November, 2011 - 21:59 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: