Lunchbesök...


Idag fick jag sällskap till lunchen av Caroline. Även fast det är trevligt att fika ute på stan, så blir det genast ett mycket större projekt när man ska ha lillan med sig. Därför känns det väldigt smidigt att bjuda hem lunchsällskap till lägenheten istället. :)

Ikväll ska Manuel ut och spela biljard med en killkompis, så då blir jag ensam med mina små tjejer. Vi försöker planera in lite andra aktiviteter på olika håll emellanåt. Det blir ju inte så ofta, eftersom vi försöker hjälpa till att avlasta varandra så mycket som möjligt här hemma med Meya. Det är verkligen stor skillnad att vara två istället för en!

Men ibland kan det vara skönt att få en liten paus och träffa andra nära och kära. Jag tror att man behöver det för att orka med. Om vi är för trötta och stressade, så orkar man inte heller ge den tid och energi som Meya behöver. Man får helt enkelt försöka hjälpa varandra.

När lilltjejen blir lite större så att man kan få hjälp med barnpassning, ska vi även försöka komma ut lite tillsammans. Bara jag och Manuel. :)


Myskläderna på idag...


Lunchsällskap...


Lunch från Redfellas...


Mitt lilla liv / 29 November, 2011 - 14:29 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: