Komma i form...


Nej, nu är det faktiskt dags att börja tänka lite på det här med att komma i form igen. Det kommer ju inte hända av sig själv dessvärre. Dom första kilona rasade bort av bara farten, men nu har jag stått kvar på samma vikt i flera veckor.
Så nu är det väl dags att börja jobba lite.

Jag promenerar en timme varje dag och det är visserligen bra. Men jag måste börja tänka lite mer på vad jag äter samt lägga in något träningspass varje vecka.

Det gör inget om det går långsamt, så länge det åtminstone går åt rätt håll!

I januari ska jag köpa ett nytt gymkort, men fram till dess får det duga med träning på hemmaplan. Får plocka fram mina hantlar och pilates mattan. Det svåra är väl egentligen bara när man ska ha ork och tid till det. Man får nog bara bita ihop och planera i förväg.

Det skulle varit roligt att komma igång med någon annan form av träning lite längre fram också. Jag saknar dansen väldigt mycket ibland! Har tränat många olika former av dans, men det som jag saknar mest är nog magdansen. Jag tycker att det är väldigt kul, bra träning, rolig musik! Att det är en dans där man dessutom gärna får ha lite kurvor är också ett stort plus! ;)


Lite magdans av mig för några år sedan...
Mitt lilla liv / 16 November, 2011 - 16:00 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: