Höst på stranden...


Efter att ha fått ca 4 timmars sömn den här natten med en liten bebis som inte alls var intresserad av att somna om, så kände jag mig halvt medvetslös när hon började gnälla 07:00 på morgonen igen. Jag var så tung i huvudet att det kändes som en fysisk omöjlighet att ta sig ur sängen.

Det är trots allt en av fördelarna med att kunna ge mat på nappflaska - att man kan få hjälp av sin kära man. Så Manuel tog över lillan och gav henne frukost. Sen gick han ut på en långpromenad, så att jag kunde få sova någon timme till. Puh, bristen på sömn tar verkligen på krafterna! Men jag försöker påminna mig själv om att det blir bättre. Hon är ju bara 5 veckor gammal!

När hela familjen vaknat till liv tog vi bilen och åkte ner till Ribban för en härlig promenad. Nu börjar det märkas att det är november månad. Kall och frisk luft. Mössan på idag! Förra året i november hade vi snö, men det hoppas jag verkligen att vi slipper i år.

Akira var hur lycklig som helst då det var fullt med kompisar på hundfältet och sprang omkring som en galning. Blir så glad när man ser hur roligt hon har!

Vi köpte lite fika på Espresso ute på Bo01 innan vi promenerade tillbaka. Skön höstpromenad på stranden!







Mitt lilla liv / 12 November, 2011 - 17:08 / Kärleken




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: