Fika debut...


Idag har jag gjort min debut i "lattemamma" världen. Min och Meyas första fika på stan.

Hela cirkusen fick dra igång 09:00 imorse för att vi skulle hinna vara inne i stan till 11:30. Jag skulle hinna äta frukost och göra mig iordning, Meya skulle äta och göras iordning och Akira skulle komma ut på en liten promenad. Allt tog sin lilla tid! Sen var det dags att promenera in till stan för att möta upp Linda på Davidshalls torg.

Väl inne på Espresso house konstaterade vi att det var fler lattemammor som var fikasugna. Men vi trängde oss in bland alla barnvagnar och efter en stund lyckades vi till och med få fönsterplatser. Där var många små bebisar och minst av alla var Meya.

Det låter ju säkert som världens bagatell att ta en fika på stan, men för mig var det faktiskt ett ganska stort steg. En oro för att lillan kanske skulle protestera vilt. Småsaker som hur man tar sig upp och nerför trappor med barnvagnen. Och inte minst - att eventuellt behöva amma bland massa folk.

Jag känner mig väldigt obekväm med att amma på offentliga ställen. Vilket jag har lyckats undvika ännu så länge! Det känns så himla privat och jag vill inte att folk ska titta. Jag skulle ju aldrig visa mina bröst för främmande människor annars, så varför skulle jag känna mig bekväm med att göra det nu?

Många tycker nog inte alls att det är något konstigt och det är möjligt att jag kommer känna mig mer bekväm lite längre fram. Men just nu trivs jag bäst att sköta det där på hemmaplan.

Meya uttryckte ett mindre missnöje när vi kom till fiket, men somnade sen i min famn och jag kunde avnjuta en trevlig fika. Sen sov hon enda tills det var dags för henne att äta - hemma i trygga lägenheten! ;)


Fika kompis... :)Mitt lilla liv / 08 November, 2011 - 19:39 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: