Resor...


Jag älskar att resa!

Och även fast jag tycker att hösten/vintern är väldigt mysig i Sverige, så är det ju oftast under den perioden man börjar längta efter en liten tripp utomlands.

Satt och kollade igenom gamla semesterbilder (älskar att sitta och titta på gamla foton!) och längtade plötsligt lite extra mycket till att åka iväg någonstans.

Vi gör i regel två olika typer av resor. Antingen sol -och badsemester eller weekendsemester i storstäder. Det blir två väldigt olika typer av resor, men jag gillar båda på olika sätt!

Jag är sådan som inte riktigt har ro att åka till samma ställe flera gånger. Det finns ju så vansinnigt mycket man vill hinna se av den här oändligt stora världen. Så många olika platser man vill besöka! Så många olika upplevelser och erfarenheter man vill kunna njuta av! Jag har helt enkelt inte tid att åka till samma ställe två gånger!  ;)

Men ett ställe jag faktiskt hade kunnat tänka mig att åka tillbaka till är Barcelona. Vi var bara där en snabbis på 4 dagar sist och jag hade kunnat tänka mig att avnjuta några fler dagar i den här mysiga och vackra storstaden. En storstad som dessutom går att kombinera med sol och bad om man vill!


När jag och Manuel var i Barcelona för 2 år sedan...


Mitt lilla liv / 23 November, 2010 - 09:47 / Resor

Postat av: linda

Underbart vackert! Nu vill jag ut och resa :)

2010-11-23 @ 15:52:19Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: