Vilken vecka...


När vi kom hem från Berlin väntade en fullspäckad vecka för min del. Att den här veckan skulle se ut på detta sett har jag vetat om länge, men bestämde mig för att inte stressa upp mig i onödan under vår weekend. Då ville jag bara slappna av och njuta av lite ledighet.
 
Jag har under senaste månaderna bestämt mig för att tenta av några kurser och har därför haft väldigt fullspäckade dagar med att plugga in allt material inför dessa kurser. Det är inte helt lätt att få tid till att sitta och plugga när man har två små troll som springer runt fötterna hela dagarna. Så min studietid har mestadels varit förlagd på kvällarna när barnen somnat. Men Manuel och mina föräldrar har också hjälpt till ibland så att jag kunnat sitta och plugga lite även på dagtid.
 
Så denna veckan har jag tentat av kurserna Psykologi A och Psykologi B. Dessutom har Manuel varit iväg på konferens från tisdag till fredag, så jag har varit ensam hemma med barnen. Jag drog också på mig en ordentlig förkylning när vi var i Berlin. Men för att göra saker och ting ännu lättare för mig så åkte jag också på något som kallas neurit, vilket är ett virus på balansnerven. Vad är sannolikheten? Det innebär att man blir drabbad av riktigt jobbig yrsel och illamående. Tänk er känslan av att vara konstant sjösjuk. Kunde inte kommit mer olägligt än just denna veckan då jag verkligen måste koncentrera mig och hålla energin på topp. Idag har jag haft kursstart på vårens omgång av hundkurser. Det har såklart gått bra, men jag är ändå alltid väldigt nervös och spänd inför varje ny kursstart. Imorgon är det dags för mig att börja jobba igen efter 1 år och 4 månaders mammaledighet. Det känns bra, men lite pirrigt också. Efter jobbet imorgon, åker jag direkt vidare för att tenta av min sista kurs som är Etik och livsfrågor.
 
Ja, det har varit en fullspäckad vecka och jag har känt mig ganska stressad. Det går inte att säga något annat. Men snart är det över. Och jag längtar efter att vakna på tisdag morgon. Då kan jag pusta ut!
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 10 Maj, 2015 - 19:41 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: