Igång igen...


Ja, då var jag igång igen. Nu har jag jobbat 3 dagar och snart är en hel arbetsvecka redan avklarad. Det är skrämmande hur mycket man glömt under den tiden jag varit mammaledig. Det känns som att man fått börja om från början, vilket känns lite frustrerande eftersom jag vet att det är saker som jag egentligen kan. Kunskapen om alla bokningssystem, olika program och regler sitter ju där inne någonstans, jag får bara ge det några dagar så minns jag säkert det mesta snart igen. 

Men det känns bra att ha börjat jobba iallafall. Det är en skön känsla att kunna börja morgonen med att ta en dusch, sminka mig, fixa håret och ta på sig hela och rena kläder. Hur lyxigt som helst! ;)

Sen känns det skönt att veta att Manuel och barnen är här hemma om dagarna. Det hade känts jobbigare om lilleman redan skulle skolas in på förskolan. Men Manuel kommer vara hemma ca 9 månader så Leo kommer vara nästan 2 år när det är dags för förskola. Precis som vi gjorde med Meya. 

Imorgon är det röd dag och då blir det mys med familjen. En kort arbetsdag på fredag och sen är det redan helg. Det här kommer gå fint! :)

Mitt lilla liv / 13 Maj, 2015 - 19:28 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: