Tårtor...


För lite mer än 3 år sedan fick jag upp ögonen för det här med att baka efter att ha gjort min allra första cupcake. Jag blev helt såld! Det kändes så himla roligt och kreativt... och gott dessutom!
 
Jag bakar något här hemma i stort sätt varje vecka. Bjuder ofta hem nära och kära så att jag får en anledning till att baka. Man måste ju ha något att bjuda på om man får besök! :)
 
Det senaste året har min fascination gått över betydligt mer på tårtor. Det är så festligt och vackert att ställa fram en tårta till fikat (det måste ju verkligen inte vara så att man äter tårta bara på födelsedagskalas). Både smaker och utseende går att variera och utveckla i oändlighet. Man kan vara precis hur kreativ man vill.
 
Jag tänker fortfarande på mig själv som ganska "ny" på det här med att baka. Men jag har en vision om hur duktig jag faktiskt kommer att kunna bli. Tänk så mycket man har lärt sig på bara dessa 3 år. Jag har så många idéer i mitt huvud som jag vill testa. Det är bara synd att man inte kan äta tårta varje dag!  ;)
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 05 Mars, 2015 - 21:08 / Bakverk
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: