Home alone...


Igår åkte Manuel till Stockholm för sitt sista utbildningstillfälle på den kurs som han har gått de senaste två terminerna. Denna gången stannar han kvar hela helgen för att hinna träffa vänner och bara slappa lite för sig själv. 
 
Så den här helgen är jag ensam hemma. Ja, ensam är jag ju såklart inte med både barn och hund som sällskap. Det är full rulle! Men det är klart att man känner att något fattas när den andra halvan inte är hemma. Och det är väl tur det! Att få känna att något fattas en när man inte är tillsammans. Och att få sakna någon man älskar.
 
Idag har barnen träffat sin morfar och vi har också varit på badhuset med kusinerna. Tiden har flugit iväg och middag serverades inte förrens halv sju här hemma. Iallafall för mig och Meya. Men den sena middagen blev snabbt förlåten då det åtminstone serverades pannkakor (Meyas favorit). 
 
Nu har jag äntligen fått båda barnen i säng och lutar mig tillbaka i soffan. Jag tänker inte lyfta ett finger resten av den här fredagkvällen och ska bara njuta av lugnet som råder här nu.
 
 
 


 
 


Mitt lilla liv / 20 Mars, 2015 - 20:39 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: