Semester...


Nu har jag startat min första sommarsemester. Kan väl inte säga att jag hunnit längta så mycket efter det eftersom jag började jobba för bara 4 veckor sedan. Men eftersom jag ska ha 5 veckor semester i sommar så fick det pusslas ihop med 2 tidiga semester redan nu och resten tar jag i juli. 

Någon direkt sommarvärme kan man inte skryta med precis, men jag är fast bestämd över att det här ska bli mysiga lediga veckor ändå. 

Idag åkte vi ut till Katrinetorp för att äta lunch tillsammans. Leo låg i vagnen och sov, så vi hade det lugnt och skönt. Det är alltid en speciell känsla att vara på Katrinetorp eftersom det var här vi gifte oss för snart 5 år sedan. 

Sen kom mamma hem till oss och passade barnen en stund, så att jag och Mano kunde ta årets första gemensamma motorcykeltur. 

När vi kom tillbaka åt vi middag tillsammans med mamma. Vi bjöd på grillad kyckling, tzatziki, ris och fetaostsallad. Somrigt! Även fast det just då var ganska kallt och regnet hade börjat hälla ner. ;)

Men trots vädret så njuter jag ändå för fullt och har flera trevligheter inplanerade i veckan! :)Mitt lilla liv / 09 Juni, 2015 - 20:27 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: