Ny helg, ny vecka...


Så har ännu en helg passerat innan man knappt hunnit blinka. Det har varit en trevlig och fullspäckad helg.
 
Hela fredagen var jag i Danmark på Bakken med mina kollegor. Vi hade femkamp, åt grillbuffé och en runda på bergochdalbanan hann vi också med. Manuel hade också sommarfest med sina kollegor och dom var samlade allihopa hemma hos oss. Därför hade vi tur att få hjälp med lite barnpassning från fredag till lördag. Barnen sov över hos mormor och morfar.
 
Så lördag morgon innebar en efterlängtad sovmorgon för mig och Manuel. Jag sov nästan 10 timmar. Det var länge sedan sist.
 
När jag väl vaknat var det dags att göra i ordning dom 3 tårtor som jag lovat att göra till en kompis som skulle ha en stor fest på kvällen. En bröllopstårta, en doptårta och en födelsedagstårta. Det här tog större delen av dagen och när jag var färdig och tårtorna var hämtade kom mamma och pappa hem till oss med barnen.
 
Eftersom det var mors dag på söndagen, så passade vi på att bjuda på middag och en mors dag tårta på lördagen istället (ja, det blev många tårtor just den här helgen!). Eftersom jag fortfarande har hundkurser på söndagarna så passade lördagen bäst. Jag är alltid så trött efter kurserna att jag orkar inte så mycket mer efter det. Men nu är det bara en söndag kvar på hundkurserna och sen blir det sommarlov!  ;)
 
 
Min mors dag tårta...
 


Mitt lilla liv / 01 Juni, 2015 - 08:31 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: