Nytt år - nya utmaningar...


Jag tycker fortfarande att det är lika roligt att baka. Det är bara 3 år sedan jag fick upp ögonen för allt det här med cupcakes och tårtor. Det är häftigt att se hur mycket man kan utvecklas på den tiden. Jag har väl egentligen inga högre ambitioner vad gäller mitt bakintresse, men så länge jag tycker det är roligt och känns kreativt och utvecklande så kommer jag fortsätta.
 
Förra året blev det betydligt färre cupcakes och istället lite mer fokus på tårtor. Sen har det inte heller funnits lika mycket tid till att sitta ner och jobba med alla små dekorationer och modelleringar som jag gjorde innan. Det hinns helt enkelt inte med på samma sätt när man nu har två små knoddar att hålla reda på.
 
År 2014 avslutades faktiskt med att jag fick göra min allra första bröllopstårta. Till ingen mindre än min fina syster Louise som gifte sig med Igor i slutet av december. Det blev ett litet bröllop, men såklart skulle det finnas en bröllopstårta att fira den stora dagen med.
 
Jag älskar bröllop och det var väldigt roligt att få göra en sådan här tårta. Det är något som jag skulle vilja utvecklas och bli duktigare på. Dels på att göra bröllopstårtor och dels på att göra våningstårtor. Jag hoppas att något sådant tillfälle kanske kommer dyka upp under det här året.
 
Jag har iallafall fått årets första förfrågan att göra en Hello Kitty tårta till en väns dotter som fyller år i mitten av februari. Sen väntar 1 års kalas för lilleman och då måste jag naturligtvis också få bjuda på tårta. Med några andra projekt på gång också så har jag redan en hel del bakande framför mig. :)
 
 
Min första bröllopstårta!
 


Mitt lilla liv / 08 Januari, 2015 - 06:25 / Bakverk
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: