Keep running...


Nu är det lite mer än 2 månader sedan jag bestämde mig för att ta min första löparrunda sedan typ... gymnasiet. Det var ungefär lika hemskt som jag hade tänkt mig. Även fast jag bara sprang en väldigt kort sträcka.
 
Jag måste erkänna att jag själv är lite förvånad över att jag faktiskt fortfarande springer. Dom senaste 2 månaderna har jag sprungit 2-3 gånger i veckan. Oavsett om det varit regn, snö, sömnlösa nätter eller envisa förkylningar som spökat.
 
Jag skulle ljuga om jag sagt att jag tycker det är roligt. Men det är en skön känsla när kroppen får jobba lite. För varje gång jag springer så känns det inte fullt lika jobbigt och jag vågar utmana mig själv lite mer för varje gång.
 
I julklapp fick jag både nya löparskor och ny löparjacka av Manuel. (Eftersom han själv springer en hel del så tycker han nog att det är lite roligt med mitt nya intresse). Jag har investerat i ett par riktigt bra kompressionsbyxor också, så med min nya outfit känns det faktiskt riktigt bra att bege mig ut på mina löparrundor nu.
 
 
 
Mitt lilla liv / 04 Januari, 2015 - 18:50 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: