Fredag i storstan...


Fredagen i Stockholm blev en väldigt mysig sådan. Manuel  var på utbildning under fredagen och smög iväg på morgonen innan jag hade vaknat. Själv gick jag upp någon timme senare efter en god natts sömn på vad som kan ha varit världens skönaste och fluffigaste kudde (herregud, måste nästan stjäla med mig en kudde hem!). ;)
 
Jag åt frukost själv och låg sedan ett tag på hotellrummet och bara slappade. Att få några timmars lugn och ro för sig själv är något man njuter lite extra av i en annars så fullspäckad vardag.
 
Vid lunch åkte jag in till Stureplan och mötte upp världens bästa Sara för att äta lunch tillsammans på East. Det brukar ju gå ganska lång tid mellan gångerna som vi träffas, så man har alltid en del tjejsnack att ta igen när vi väl ses.
 
På eftermiddagen åkte jag och Manuel hem till Sara för lite fördrinkar. Hon och Per har nämligen hunnit skaffa både hund och hus sen vi sågs sist. Det var ett väldigt fint litet hus där vi blev mötta av världens gosigaste ridgeback vid namn Leia. En liten tjej som jag har blivit stolt moster till! ;)
 
Sen åkte jag och Manuel in till söder för att avnjuta middag på Koh Phangan. Det blev lite senare än vi tänkt oss (eller ganska mycket senare om vi ska vara ärliga) och middagen serverades strax innan 22.30. Egentligen hade vi tänkt fortsätta kvällen med några drinkar, men dom här trötta småbarnsföräldrarna ville bara skynda sig hem i kylan för att bädda ner oss under duntäcket. Och det var precis vad vi gjorde!
 
 
På väg in till stan.
 
 
Leia med sin mamma och moster... ;)
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 24 Januari, 2015 - 12:36 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: