Dagarna som går...


Det har inte hänt så mycket spännande den här veckan. Det blir ofta så efter julledigheten. Det har varit fullspäckade dagar med allt julfirande att det nästan tar musten ur en när allt är slut. Då kommer vardagen tillbaka. I en ofta ganska grå och blöt historia. Precis som det brukar vara i januari. Med en storm som dessutom har dragit över Sverige dom senaste dagarna så har utomhusaktiviteter inte lockat alltför mycket.
 
Då blir det desto viktigare att aktivera barnen inomhus istället. Allt från att spela spel, måla, lägga pussel, leka med lera, göra pärlhalsband och leka oändligt mycket med Meyas alla My Little Pony. Det är verkligen tur att hon får några timmar i veckan på förskolan med andra barn som har samma energi som henne.
 
Helgen har varit en ganska trist sådan i ärlighetens namn. Det enda trevliga som hänt är att mina föräldrar kom över och åt middag hos oss igår. Dom har varit bortresta över julen så var det länge sedan vi sågs och Meya blev väldigt glad över att träffa sin mormor och morfar igen. Det fanns inte en chans att jag eller Manuel skulle få lägga henne igår och läsa saga för henne. "Neeej!" skrek hon. "Inte du! Inte du!" hon pekade bestämt på oss som bara en 3 åring kan göra. "Mormor läsa." sa hon sen och tog mormor i handen. Leo var också så uppspelt att han vägrade sova helt och hållet. Så han fick vara uppe och sitta i soffan med oss en längre stund innan han motvilligt gick med på att somna för kvällen.
 
 
En uppskattad julklapp från mormor och morfar...
 
Mitt lilla liv / 11 Januari, 2015 - 08:59 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: