Vår lilla tant...


Vår lilla tant blev ju 8 år för några veckor sedan. Hon är ingen ungdom längre. Jag är övertygad om att hon har många år kvar ännu, men det är klart att man ibland tänker och oroar sig lite extra. Akiras mamma blev bara 8 år då man upptäckte att hon hade cancer. Så hemskt att förlora sin hund vid en alldeles för ung ålder. Kan inte låta bli att tänka dom där hemska tankarna ibland. 

Den senaste månaden har Akira kräkt en del och vid ett tillfälle kom även blod i avföringen. Dessutom har hon en knöl på sidan av bröstkorgen som jag inte alls gillar. Så i förra veckan åkte jag in med henne till djursjukhuset för att göra en ordentlig kontroll. 

Dom kände och klämde, tog blodprov, urinprov och prov från knölen. Det var en nervös väntan innan vi fick provsvaren i början på veckan. Allt såg bra ut, förutom urinproven som var väldigt "utspädda". Dom ville att vi skulle lämna in några fler urinprov för säkerhetsskull. Jag hoppas verkligen att det inte visar något konstigt. 

Även fast det inte alltid är helt lätt att hinna med Akira i en fullspäckad vardag med två små barn, så får jag ont i hjärtat vid tanken på att hon inte skulle vara här med oss. Hon är ju vårt första barn! ;)


Mitt lilla liv / 23 April, 2015 - 08:34 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: