Överraskning...


I sommar fyller Manuel 35 år och det är ju något som är väl värt att fira ordentligt!
 
Redan förra sommaren bestämde jag mig för vad jag skulle ge till Manuel i födelsedagspresent och i höstas var allt bokat och klart. Sen har det bara varit en lång väntan på att inte jag eller någon annan ska försäga sig under den här tiden. 
 
Men i helgen var det äntligen dags att berätta om mina planer. När barnen hade gått och lagt sig fick Manuel gå runt i huset och följa ledtrådar för att tillslut komma fram till vad han skulle få i födelsedagspresent. 
 
En weekend till Berlin. Och vi åker imorgon på Valborg (vilket faktiskt är vår förlovningsdag)!
 
Vi har pratat länge om att åka till Berlin och det ska bli väldigt kul att komma iväg lite. Senast vi var utomlands var för 3 år sedan då vi åkte till Barcelona. Och nu är det äntligen dags igen. :)
 
Det ska bli helt ljuvligt att få bo på fint hotell, sova ut på morgonen, strosa runt i Berlin utan att behöva stressa och äta och dricka gott. 
 
Igår kväll packade vi in hela familjen i bilen och körde till Mönsterås. Här ska nämligen barnen vara med sin farmor och farfar när vi är borta. Imorgon bitti går flyget till Berlin från Kalmar flygplats. Härliga tider! :)
 
 
Valborg för 6 år sedan på vår förlovningsdag...


Mitt lilla liv / 29 April, 2015 - 19:09 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: