Första resan bokad...


Förra veckan blev vår resa till Dubai bokad. Det är inte förrens i februari nästa år som vi ska åka, så det dröjer ett tag till, men nu är allt bokat och klart iallafall.
 
Det här blir barnens första resa utomlands. Och vår första resa till Dubai. Anledningen till att det blev just Dubai är för att min bror med familj bor där och vi har inte riktigt tagit oss tid till att åka på och hälsa på innan. Men nu kommer det alltså bli av och det känns väldigt spännande!
 
Vi ska åka tillsammans med mina föräldrar, vilket såklart underlättar en del med barnen då man kan hjälpas åt lite. Det innebär att jag och Mano kommer kunna göra någon liten utflykt på tu man hand också. Dessutom var det länge sedan jag reste tillsammans med mina föräldrar, så det ska bli roligt!
 
Det finns ju hur mycket som helst man kan göra i Dubai. Har redan kollat upp en del saker som jag och familjen vill göra när vi är där. Men vi har inte tänkt att stressa runt alltför mycket heller, utan vill kunna njuta ordentligt av sol och bad tillsammans med barnen. Lite värmande sol mitt i kalla februari ska bli helt underbart! :)
 
 
Eller... Meyas första resa var ju faktiskt till Skiathos,
bara 5 månader gammal i magen...  ;)
 
 
 
 
 
 
Gud, vad jag längtar tills vi kan resa till Grekland igen tillsammans med barnen. :)
 
 
 


Mitt lilla liv / 13 April, 2015 - 16:16 / Mitt lilla liv

Postat av: linn

Jag hoppas du har en superbra måndag! :D kram

Svar: Tack detsamma! :)
Linda...

2015-04-13 @ 16:23:42
URL: http://linnsees.forme.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: