2 veckor kvar...


Idag är det exakt 2 veckor tills det är dags för mig att börja jobba. Jag blir nästan nervös när jag tänker på det. Det känns som att jag har glömt allt! 1 år och 4 månader är ändå lång tid att vara ifrån jobbet.
 
Det känns lite läskigt... MEN.... jag är såååå redo!
 
Jag skäms nästan för att säga det. Visst har det såklart varit mysigt att få vara hemma med mina små goa barn under så här lång tid, men för guds skull, låt mig börja jobba nu så att jag kan få lov att sakna dom lite istället!
 
Jag tror inte att det spelar någon roll vem det handlar om egentligen. Om det är ens partner, ens vänner eller till och med ens barn, så är det inte helt naturligt att umgås så intensivt under så lång tid med någon. Det är klart att man går varandra på nerverna tillslut. Jag känner att jag behöver vara ifrån mina barn lite, så att jag får möjlighet att sakna dom och kunna skratta åt alla knäppa saker som dom gör hela tiden. Men när man lever mitt i kaoset från det att man vaknar på morgonen till att man går och lägger sig på kvällen, så är det ibland svårt att ens dra på smilbanden för att man är så trött. Och en sådan mamma vill jag absolut inte vara!
 
Så nu är jag redo! Redo att vara den som drar in lite stålar och lämna barn och förkläde till mannen istället!  ;)
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 27 April, 2015 - 21:16 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: