Myshelg...


Äntligen har vi haft en väldigt trevlig helg! Kändes som att det var på tiden. 

I fredags hade vi en riktig Svensson-fredagkväll med tacos, tända ljus, lite popcorn och häng i soffan när barnen somnat. 

I lördags bjöd vi över vännerna Linda och Magnus på middag. Det var länge sedan vi sågs allihopa, så det var riktigt mysigt. God mat och dryck, en massa snack och lite spel framåt kvällen. 

Dessutom hade vi faktiskt barnvakt i helgen, vilket kändes otroligt lyxigt. Mina föräldrar passade barnen från lördagkväll till söndagkväll. Våra älskade ungar är så fina, men ibland måste man vila upp sig lite för att orka med tempot.

Det enda som var synd var att jag inte kunde somna ordentligt på lördagen. Jag var liksom så uppspelt över att jag skulle få sova hur länge jag ville att jag inte kunde komma till ro och somna. Det var så sjukt frustrerande! Vred och vände på mig. Tankarna rusade. Vilka spratt hjärnan kan spela med en ibland. 

Nåja, även fast jag var trött idag så åkte vi in till stan en sväng och åt frukost tillsammans. Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt i soffan innan vi blev bjudna på middag hemma hos mina föräldrar. 

Det har varit en väldigt mysig helg och det är jag så tacksam över. Men ikväll blir det tidigt i säng med lite mer sömn förhoppningsvis. ;)


Mitt lilla liv / 26 Oktober, 2014 - 20:38 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: