Trött på det här...


Jag har alltid varit väldigt glad över att jag nästan aldrig är sjuk. Det är inte många dagar jag har missat från varken skola eller jobb pga sjukdom. Vilket har varit väldigt skönt!
 
Men... jag måste faktiskt erkänna att sedan jag fick barn för 3 år sedan så har jag blivit sjuk betydligt oftare och längre. Det är som att immunförsvaret har gett upp ibland. Kanske det beror på alla olika baciller som Meya tar med sig hem från förskolan. Fast hon är ju nästan aldrig sjuk.
 
Kanske det beror på att man är trött på ett annat sätt nu och inte riktigt har möjlighet att vila upp sig ordentligt längre. Att vara sjuk nu innebär ju bara att man ändå gör allt precis som vanligt, fast samtidigt som man mår som att man blivit överkörd av en lastbil.
 
Tänk så ljuvligt det var förr när man var sjuk och faktiskt bara kunde ligga i soffan under en filt en hel dag. Det är en lyx man inte längre kan unna sig!  ;)
 
Sedan jag fick barn har jag åkt på min första kräksjuka, min första magsjuka, jag har haft feber (vilket jag hade senast i typ högstadiet) och dom här jäkla förkylningarna. Det räcker inte med att vara förkyld några dagar längre, nej... nu är man förkyld och täppt i näsan i månader istället.
 
För tillfället är jag inne på min fjärde vecka av förkylning. Även fast det känns som att det börjar vända nu, så blir man väldigt frustrerad över att det ska ta sådan tid. Näsan har runnit konstant, jag nyser ca 30 gånger om dagen, jag vaknar mitt i natten för att jag är så täppt i näsan att jag inte kan andas. För att göra saken ännu bättre har jag nu också blivit välsignad med två stora munsår (det räckte tydligen inte med ett) och ser därför ut som att jag har drabbats av kaninpest. 

Det här var ju verkligen ett upplyftande inlägg. ;) Men ibland måste man klaga av sig och just nu är jag så trött på det här att jag bara vill lägga mig ner på golvet och skrika emellanåt.
 
Men jag fortsätter proppa i mig vitaminer och håller tummarna för att det här snart är över så att jag kan känna mig lite normal igen. Vem har tid med sånt här trams?!
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 05 November, 2014 - 12:40 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: