Trevliga dagar...


Just nu befinner vi oss i Småland hos Manuels familj för några dagars semester. Det är alltid avkopplande att vara här och vi har hunnit med flera trevligheter under dom här dagarna. 

I torsdags blev vi bjudna på våffellunch hemma hos Robin och Josefine. Dom små kusinerna fick också passa på att träffas lite då. Det är så kul att se hur dom har hunnit växa för varje gång vi ses. Det dröjer inte länge tills dom kommer springa omkring och busa för fullt med varandra. 

I fredags blev vi bjudna på god lunch och dessert hemma hos Manuels farfar och farmor, Tommy och Maud. Det var länge sedan vi sågs, så det var också väldigt trevligt att hinna ses några timmar. 

Idag har Meya fått rida islandshäst. Då Josefine har lite kontakter och brukar rida dom här hästarna, så fick även vi möjlighet att åka dit för en liten ridtur. En väldigt uppskattad utflykt. "Jag rida igen!" sa Meya när vi skulle åka hem och strax därefter somnade hon alldeles utmattad i bilen. 

Ikväll kommer Manuels bröder med respektive över på middag. Dom har ju alla flyttat hemifrån nu, men ikväll blir det alltså fullt hus igen. :)


Kusinträff...

Meya hjälper till att rykta hästen...

Och småttingarna fick nöja sig med att titta på... 


Mitt lilla liv / 08 November, 2014 - 15:03 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: