Löpträning...


Efter att ha varit förkyld i över 4 veckor så stannade min viktnedgång upp helt och hållet. Det kändes riktig tråkigt, eftersom jag har kämpat på bra och närmar mig slutmålet. Tillslut bestämde jag att nu får det vara nog och att det var dags att samla ny energi och komma igång ordentligt. Oavsett om förkylningen var helt borta eller inte.
 
Dom som känner mig vet hur innerligt jag hatar löpträning. Därför har folk av naturliga skäl höjt på ögonbrynen när jag berättat att jag har börjat springa lite.
 
Ärligt talat, så får vi se hur länge det varar. Jag har börjat springa flera gånger innan och tröttnat snabbt, så det finns en stor risk att det blir så även den här gången. Men just nu känns det bra iallafall. Och framför allt är det riktigt skönt att få ordentlig träningsvärk. Det var ett tag sedan. För även om jag promenerar mycket varje dag, så blir det ändå aldrig samma typ av träning.
 
Just nu springer jag 3 gånger i veckan (passar på att springa dagtid när Manuel är hemma och sjukskriven) och springer endast kortare sträckor på 2.5 km till en början. Vill ju inte riskera att förstöra något innan jag ens kommit igång på riktigt.
 
Första passet trodde jag ärligt talat att jag skulle både svimma och kräkas på samma gång. Herregud, vad otränad man kan vara! Men det är ganska häftigt hur mycket man kan förbättras på bara några träningspass. Känner mig redan både snabbare och starkare. 
 
Vi får se hur länge den här trenden håller i sig nu. ;)
 
 
 
Min löparkompis...
 
 
 


 
 


Mitt lilla liv / 20 November, 2014 - 15:53 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: