Ljuva småbarnskaos...


Den här helgen har vi för ovanlighetens skull inte haft något planerat överhuvudtaget. Det har varit riktigt skönt att bara kunna ta dagen så som det passar bäst. 
 
I fredags var vi på Vellingeblomman på deras julutställning. Meya sken upp när hon fick syn på alla tomtar och där fanns så vansinnigt mycket fina grejer man skulle vilja fylla sitt hus med. Nu närmar sig första advent och nästa helg är det redan dags att börja julpynta. 
 
Igår bakade jag saffransbullar inför alla fikastunder som man har framför sig i december. 
 
Lyckades även locka med mig Manuel en sväng till Bulltofta för att mata ankorna och gå en liten familjepromenad. Han har ju inte promenerat så mycket nu efter operationen, så det var dags att testa hur det kändes i benet. 
 
Så det har varit en lugn och skön helg med familjen. 
 
Eller... nä. Ärligt talat. Jag måste faktiskt sluta använda ordet "lugn" när jag beskriver en vardag här hemma. Det är fysiskt omöjligt att ha det lugnt tillsammans med en 3 åring och en 9 månaders. 
 
Man lever i en jäkla cirkus. Dessutom håller Leo på att få 4 nya tänder upptill och enda tillfället han inte skriker är när han sover eller äter. Emellanåt kan man inte låta bli att bara stanna upp, skaka på huvudet och önska att man kunde låsa in sig i en källare och få sitta ostörd en vecka framåt. 
 
Det ljuva småbarnslivet. Jag hatar det ibland. Stunderna då jag bara vill slita mitt hår. Jag älskar det också. Och det är tur att dom fina stunderna är värda så mycket mer.
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 23 November, 2014 - 20:05 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: